---

انتخاب یک پنجره استاندارد برای منزل شما

پنجره ها بسته به کاربرد، اندازه، موقعیت مکانی و نمای ساختمان و البته قیمت تمام شده، طراحی و ساخته می شوند. اینکه از چه نوع پروفیلی استفاده شود یا نوع بازشو پنجره چگونه باشد و یا حتی چه نوع شیشه ای در طراحی یک پنجره لحاظ شود همگی تحت تاثیرموارد بالا خواهند بود.
متاسفانه به علل مختلف، امروزه قیمت تمام شده محصول بیشترین تاثیر را در انتخاب کارفرما دارد و بسیاری از سودجویان نیز با سوء استفاده از این موضوع سعی می کنند تا با انتخابی غلط و همچنین با استفاده از مواد اولیه غیر استاندارد به منظور پایین آوردن قیمت نهایی پنجره مشتریان را فریب دهند.
همکاران مشاور ما در شرکت هونام ابزار نوین در کنار شما خواهند بود تا با در نظر گرفتن همه عوامل دخیل در ساخت یک پنجره استاندارد بهترین انتخاب را داشته باشید و پس از آن برای انتخاب بهترین مواد اولیه و همچنین معرفی برترین تولید کنندگان در و پنجره استاندارد شما را همراهی خواهند نمود.
امیدواریم با مشاوره همکاران ما ضمن بهره مندی از کیفیتی متفاوت و برخورداری از خدمات پس از فروش واقعی از صرف هزینه های اضافه نیز جلوگیری شود.
مرحله اول: انتخاب پروفیل با کیفیت انتخاب پروفیل باکیفیت اولین قدم برای انتخاب یک پنجره مناسب است.
بسته به اندازه پنجره و نمای ساختمان جنس پنجره مشخص خواهد شد پروفیل های آلومینیوم با برندهای ایرانی و خارجی در بازار موجود      می باشد که در این بین مدل ترمال بریک به دلیل عایق بندی بهتر از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشد برای پروفیل های uPVC هم عمده برندهای موجود در بازار ایران تولید داخل هستند که در انتخاب آنها کیفیت، قیمت، نوع بازشو و گارانتی شرکت های تولید کننده نقش بسزایی دارد در این انتخاب باید به وزن پروفیل، تعداد حفره یا کانال‌ها،ضخامت لایه های داخلی و بیرونی پروفیل و استانداردهای جهانی آن توجه داشت. وزن پروفیل: اولین مشخصه کیفیت پروفیل دوجداره uPVC وزن پروفیل در هر متر طول است که این وزن نشانه ضخامت لایه‌های بیشتر در پروفیل است و هر اندازه این ضخامت بیشتر باشد استحکام پروفیل هم بیشتر خواهد شد.
کانال‌های پروفیل: دومین عامل در عایق بودن و استقامت پروفیل، کانال‌های پروفیل است.
هر چه تعداد این کانال‌ها بیشتر باشد استقامت و عایق‌ بودن پروفیل افزایش می‌یابد. دارا بودن استانداردهای جهانی و ضمانتنامه: موسسه RAL و SKZ آلمان از بزرگترین و شناخته شده ترین موسسات کیفیتی در سراسر دنیا هستند که هم اکنون موسسه RAL بیش از ۱۶۰ گواهینامه کیفی در سراسر دنیا صادر نموده و شرکت های دریافت کننده این استاندارد ملزم به رعایت معیارهای تستی و کیفی آن موسسه می باشند.
مرحله دوم: سطح پروفیل یکی دیگر از مشخصه‌های کیفیت پروفیل، سطح آن است. سطح صاف و بدون خط و خش یکی از نشانه‌های پروفیل با کیفیت است قالب‌های اکسترودر نامناسب می‌توانند باعث ایجاد ناصافی بر روی پروفیل‌ها شوند.
همچنین مهمترین مسأله در تولید پروفیل یو پی وی سی استفاده از مواد اولیه با کیفیت است که نتایج استفاده از آن در آزمایشات تغییرات رنگ، ضربه و جوش نمود پیدا کرده و مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
مرحله سوم: توجه به عایق‌بندی و لاستیک‌های پنجره لاستیک به نوعی عایق‌بندی پروفیل محسوب می‌شود. پروفیل‌های uPVC به دو صورت تولید می‌شود: پروفیل‌های بدون لاستیک و پروفیل‌های لاستیک سر خود. در پروفیل‌های لاستیک سر خود، لاستیک در زمان تولید پروفیل توسط دستگاه بر روی پروفیل نصب می‌شود و در پروفیل‌های بدون لاستیک، لاستیک‌ها در زمان ساخت پنجره روی آن نصب می‌شوند. در پنجره‌هایی که از پروفیل‌های لاستیک سر خود استفاده می‌شود پس از مدت کوتاهی به دلیل بی‌کیفیت بودن، استهلاک لاستیک ها در اثر گرما و سرما و تابش آفتاب لاستیک له شده و قادر به وکیوم کردن پنجره نخواهد بود بنابراین عایق‌بندی پنجره برای ورود صدا و گرد و خاک، کاهش پیدا خواهد کرد و از آنجایی که لاستیک قابل تعویض نیست امکان تعمیر، وجود نخواهد داشت. ولی در پنجره‌هایی که لاستیک، پس از ساخت روی آن نصب می‌شود حتی اگر از لاستیک با‌کیفیت استفاده نشود پس از گذر زمان به راحتی می‌توان لاستیک با کیفیتی را جایگزین کرد. بنابراین در انتخاب پروفیل‌ها باید به نوع نصب لاستیک‌ها هم دقت شود همچنین جنس لاستیک، لاستیک‌های ای‌پی‌دی‌ام (EPDM) که دارای چگالی و عمر بیشتری هستند و در برابر فرسایش مقاومت دارند و انتقال دما را کاهش می‌دهند و ضد حریق می باشند نکته دیگری است که در انتخاب پنجره مناسب می‌تواند به شما کمک کند.
مرحله چهارم: داشتن پروفیل تقویتی استاندارد (گالوانیزه) استفاده از گالوانیزه برای استحکام بخشی و همچنین تحمل بارهای دینامیکی و استاتیکی وارد شده (شامل بارهای خارج و بارهای مستقیم) به پنجره از الزامات غیر قابل انکار سیستم پنجره‌های دوجداره است و این ادعا که می‌توان برای پروفیلی خاص از گالوانیزه استفاده نکرد، بی‌پایه و اساس بوده و هیچ پشتوانه فنی علمی و یا استانداردی ندارد و در هیچ یک از استانداردهای تدوین شده چه در ایران و چه در سایر کشورها چنین موضوعی وجود ندارد. نصب پروفیل‌های گالوانیزه در پروفیل‌های upvc باعث می‌شود استقامت پروفیل افزایش یافته و میزان انقباض و انبساط پروفیل به حداقل برسد. البته استفاده از پروفیل گالوانیزه الزاماتی دارد که شامل:
۱٫ استفاده حداقل ضخامت 25/1 گالوانیزه برای جلوگیری از خم شدن، تغییر حالت و جلوگیری از انقباض و انبساط پروفیل، امری الزامیست.
۲٫ این گالوانیزه می‌بایست بصورت کیپ و با حداقل بادخور داخل پروفیل upvc نصب شود تا بتوان انقباض و انبساط را به حداقل رساند.
3٫ گالوانیزه ها باتوجه به نوع مقاطع پروفیل ها متفاوت می باشند و باید طبق استاندارد هر مقطع از گالوانیزه استاندارد همان مقطع استفاده کرد.
4٫ گالوانیزه ها در ضخامت های 1 الی 2 میلی متر در مقاطع مختلف تولید می شوند. در صورتیکه از گالوانیزه استاندارد داخل پروفیل استفاده نشود، پروفیل تغییر حالت خواهد داد و لنگه بازشو نمی‌تواند وزن شیشه را تحمل کند و باعث افت لنگه خواهد شد و در نتیجه پنجره از تنظیم خارج می‌شود. بنابراین دقت داشته باشید پس از انتخاب یک پروفیل با کیفیت، استفاده از گالوانیزه در تمامی مقاطع  پنجره  (لنگه، قاب، پروفیل وسط یا T) را در اولویت بعدی خود قرار دهید.
مرحله پنجم: یراق‌آلات با کیفیت یراق آلات یکی از مهم‌ترین اجزای در و پنجره دوجداره به شمار می‌روند. یراق‌آلات در و پنجره دوجداره دارای تنوع مناسبی هستند و شما می‌توانید با توجه به سلیقه و کاربرد مکان استفاده از آن، کیفیت، قیمت، گارانتی و استفاده آسان یراق‌آلات مورد نظر خود را انتخاب کنید. به طور مثال استفاده از لولای استاندارد و قابل تنظیم ، برای تحمل وزن بازشو ، وشیشه ها از ملزومات انتخاب صحیح درب و پنجره می باشد. مواردی که در انتخاب یراق آلات باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از: آبکاری یراق آلات، تنوع یراق آلات برای انواع بازشوها، داشتن قدرت تحمل وزن برای لنگه های سنگین، تنوع رنگ و گارانتی و وارانتی یراق آلات مهم ترین و پرکاربرد ترین نوع بازشو عبارتند از: سیستم تک حالته( که پنجره بصورت معمولی باز می شود)، سیستم دوحالته ( که پنجره به غیر از حالت معمولی به حالت کلنگی نیز در می آید، سیستم کشویی، سیستم فولکس واگنی (تلفیقی از سیستم های کشویی و کلنگی)، سیستم دولنگه بازشو سیستم بیرون بازشو، سیستم لیفت اند اسلاید( کشویی سنگین)، سیستم آکاردئونی
مرحله ششم: ساخت و تولید درب و پنجره پس از انتخاب مواد اولیه با کیفیت و استاندارد مانند پروفیل، گالوانیزه، لاستیک، پیچ و یراق، رعایت نکات زیر بسیار اهمیت دارد: انبارداری: قفسه‌بندی پروفیل‌ها می‌بایست به صورتی باشد که زیر پروفیل‌ها کاملا مسطح باشد تا فشار روی پروفیل باعث کج شدن پروفیل نشود. چرا که با پروفیلی انحنادار و کج نمی‌توان یک پنجره بدون نقص ساخت. همچنین شرایط نگهداری آب و هوای پروفیل های uPVC در محیط استاندارد و دوری از تابش مستقیم آفتاب از لحاظ دما و رطوبت خیلی حائز اهمیت می باشد.
• استفاده از گالوانیزه یکپارچه با ضخامت حداقل 25/1 میلی متر در داخل تمامی پروفیل‌ها به صورت کیپ داخل پروفیل uPVC (گالوانیزه سمت دستگیره نیز حتما باید یکپارچه باشد)
• فاصله پیچ‌های گالوانیزه به پروفیل uPVC باید هر۴۰ سانتیمتر باشد (از ابتدای پروفیل ۱۵ سانتیمتر و فاصله بین دو پیچ ۴۰ سانتیمتر باشد) گالوانیزه توسط پیچ به پروفیل uPVC وصل می شود.
• استفاده از نوار درزبندی یک تکه به نحوی باشد که درز نوار در ضلع افقی بالا قرار بگیرد.
• استفاده از کانکتور مولین استاندارد (بستی که پروفیل وسط پنجره را به پنجره اتصال می‌دهد) این قطعه خیلی درساخت پنجره حائز اهمیت می باشد که استفاده از انواع غیراستاندارد موجب صدمات جبران ناپذیری می شود. نوع استاندارد کانکتورهای مولیون، کانکتورهای ریخته گری شده است و کانکتور های ورقی فاقد استانداردهای لازم جهت استفاده در پنجره های uPVC است.
• در پنجره‌های بلند می‌بایست از کانکتور مولین‌های استاتیکی استفاده شود. پس از جوش قاب‌ها و لنگه می‌بایست اضافه جوش توسط دستگاه مخصوص کاملا تمیز شود ( به صورتی که پلیسه و زائده‌‌ای در نمای داخل و بیرون گوشه وجود نداشته باشد) اگر تمیز کاری توسط دستگاه های CNC انجام گیرد موجب تولید پنجره یکدست و تمیز می شود.
• پس از زهوارکاری، گوشه زهوارها می‌بایستی بدون فاصله باشد ( در ضمن از شیشه و زهوار متناسب با هم استفاده شود) یعنی برای شیشه تک جداره از زهوار تک جداره، برای شیشه دوجداره از زهوار دو جداره و برای شیشه سه جداره از زهوار سه جداره استفاده شود. ایجاد حفره تخلیه آب یا رطوبت و نصب درپوش بر روی آن از نکات ضروری می باشد( نصب روی عرض پنجره قسمت نمای ساختمان) پروفیل ها توسط دستگاه های تک سر، دو سر و چهار سرجوش به هم جوش می خورند که تنظیم دوره ای این دستگاه ها باعث تولید پنجره طبق ابعاد دقیق خروجی از سیستم نرم افزار می شود و موجب عدم تغییر رنگ مقاطع جوش خورده و اتصال مسطح پروفیل می شود.
مرحله هفتم: انتخاب شیشه ها در مدل های تک جداره، دو جداره و سه جداره تولید می شوند همچنین بنا به سلیقه در رنگ های ساده و رفلکسی نیز در دسترس می باشند. تزریق گاز موجب عایق بندی بهتر شیشه می شود و از تبادل گرما و سرما جلوگیری می کند همچنین وجود رطوبت گیر در شیشه جهت جلوگیری از ایجاد بخار داخل شیشه مورد استفاده قرار می گیرد امروزه باتوجه به تکنولوژی پیشرفته شیشه ها بدون دخالت دست و به صورت تمام اتوماتیک تولید می شوند.
مرحله هشتم: نصب صحیح و استاندارد اولین نکته ای که باید به آن توجه کنیم این است که نصب درب و پنجره یو پی وی سی باید به گونه ای انجام شود که موارد زیر در آن رعایت شود:
• درب و پنجره قابلیت تحمل بارهایی که قبل و بعد ازاستفاده به آن وارد می شوند را دارا باشد.
• آب بندی و درزبندی کامل شده و از ورود و خروج صوت و حرارت جلوگیری نماید.
• درب و پنجره یو پی وی سی بدون هیچ مشکلی باز و بسته شود. مراحل و نکات مهم نصب درب و پنجره uPVC شامل: • نصب فریم آهنی دور تا دور قاب پنجره
• اندازه‌گیری دقیق و مشاوره فنی
• ساخت پنجره
• سوراخ‌کاری کافی بر روی پنجره‌ها برای نصب
• تراز و شاقول نصب کردن پنجره‌ها و تقسیم فاصله جهت تزریق فوم و چسب‌گیری
• درزبندی ما بین فریم‌های آهنی و پنجره‌ها با فوم پلی‌اورتان و چسب سیلیکون
• نصب شیشه داخل پنجره‌ها با فیلرهای زیرشیشه ثابت و تنظیمی
• رگلاژ یراق‌آلات و تحویل در آخر نکته ای که حائز اهمیت می باشد پس از تحویل پنجره ها برچسب پروفیل ها باید جدا شوند همچنین مصرف کنندگان محترم می توانند جهت مشاوره در مورد نگهداری بهتر یراق آلات با مشاوران ما در این شرکت تماس حاصل فرمایند.

call
65611315 65611320
instagram hoonamabzarnovin
telegram hoonamabzarnovin